LEVERINGEN

De klant heeft bij het afronden van zijn bestelling de keuze tussen verschillende transportmodi.

Ongeacht de gekozen leveringsmethode ontvangt de klant een volgnummer voor zijn pakket.

De pakketten worden verzonden na ontvangst van het totale bedrag van de bestelling. De staat van onze pakketten wordt gecontroleerd voordat ze het magazijn verlaten, het is aan de klant om terug te keren naar de vervoerder als de goederen zijn beschadigd tijdens het transport.

Levering per post :

Wij sturen het pakketje naar het afleveradres dat in de klantenaccount is ingevuld. Dit adres kan op elk moment door de klant worden gewijzigd in zijn accountgegevens.

Levering de dag na de verzending in België, 2 tot 10 werkdagen voor het buitenland, afhankelijk van de afstand.

Levering door Mondial Relais :

De klant wordt geleverd op een relaispunt. De klant ontvangt een e-mail van Mondial Relay waarin hij wordt uitgenodigd om het relaispunt van zijn keuze te specificeren. Levering in 3 tot 5 werkdagen.

Levering in het buitenland:

Als het land van de koper niet voorkomt in de lijst met voorgestelde landen, kan de klant contact opnemen met de Nina Saddlery (info@sellerienina.be) om een regeling te vinden.

Onttrekking aan de voorraad:

Klanten die hun pakketje bij de Saddlery Nina willen afhalen, kunnen dat volledig gratis doen.

De koper wordt per e-mail op de hoogte gebracht wanneer zijn pakketje klaar is, hij zal dan zijn pakketje moeten komen ophalen op het adres van de zadelmakerij:

Rue des Combattants 39 A

6900 Marche en Famenne

De tijden van het ophalen van de pakketten worden weergegeven op www.horaires.sellerienina.be en worden herinnerd in de bevestigingsmail.